Virkistyspäivät ja retket Isosaaressa

Yleisöopastukset

Saarella järjestetään opastettuja yleisökierroksia joka päivä kesäkaudella 2018, pl. maanantait.  Lähdöt Isosaaren kerhon terassilta kello 12:00. Liput opastuksiin voi ostaa etukäteen Suomen Saaristokuljetuksen lippukaupasta.

Opastetun kierroksen hinta on 15 euroa aikuisilta ja 7 euroa lapsilta. Kierrokset kestävät noin 2 tuntia. Kierroksen aikana kävellään noin 3 kilometrin matka ja tutustutaan saaren päänähtävyyksiin, Aarresaaret-oppaiden kertoessa innostavan omakohtaisesti saaren uskomattoman mielenkiintoisesta historiasta ja luonnosta. Opastettu kierros on erinomainen keino saada kaikki irti vierailusta Helsingin ulkosaaristossa!

Tilausretki Isosaaressa

Opastettu Isosaaren historia- ja luontokierros on kestoltaan 1,5 – 2 tuntia. Retken hinta on 450 € max. 30 hengen ryhmältä. Seuraava opas 400 €.  Yli 2 tunnin mittaiset retket maksavat 180 € / alkava tunti / opas. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Saarella voi vierailla myös niinä päivinä kun reittiliikennettä ei järjestetä. Tällöin opastuksen lisäksi on varattava kuljetus Suomen Saaristokuljetukselta. Ryhmien on mahdollista vuokrata myös sauna tai ruokailu saaressa vierailun yhteydessä.

Yritysten ja virastojen virkistyspäivät

Kysy tarjousta laajemmin teemoitetuista yritysten ja yhteisöjen kokous-, virkistys- ja liikuntapäivistä. Ohjelma voidaan rakentaa mm. luonto- ja historiaretkien, golfin, kalastuksen, lintujen bongauksen, pihapelien, maasto-frisbeen, ilmapistooliammuntojen, maittavien aterioiden, saunomisen, illanviettojen ja myös yöretkien ja yöpymisen kokonaisuudeksi.

Ravintolapalvelut

Isosaaren Upseerikerholla ja sen 100-paikkaisella merenrantaterassilla voit nauttia kauniina kesäpäivänä juomista, ruoista ja maisemista Helsingin eteläisimmän ja upeimman hiekkarannan ääressä. Ravintola tarjoaa vieraille tunnelman lisäksi myös maukasta ruokaa. Kerho antaa jotakin kaikille, lapsille ja aikuisille, kuten se on koko olemassaolonsa aikana saaressa tehnyt. Ravintola toimii läpi vuoden myös tilausravintolana. Ravintolassa on A-oikeudet.

Upseerikerho lisäksi Isosaaren entisessä varuskuntaruokalassa Rikaman Sali soveltuu juhla, kokous, hää ja muihin tapahtumiin. Rikaman salissa on myös A-oikeudet.

Lisätietoja ja kyselyt
toimisto@aarresaaret.fi
045 656 75 42