Virkistyspäivät ja retket Isosaaressa

Yleisöopastukset

Aarresaaret-opastustiimi järjestetää yleisökierroksia viikonloppuisin ja juhannuksesta alkaen joka päivä heinä-elokuun.  Lähdöt Isosaaren Upseerikerhon terassilta kello 13:00. Liput opastuksiin voit ostaa etukäteen Suomen Saaristokuljetuksen lippukaupasta tai Upseerikerholta.

Opastetun kierroksen hinta on 15 euroa aikuisilta ja 7 euroa lapsilta. Kierrokset kestävät noin 2 tuntia. Kierroksen aikana kävellään 3 kilometrin matka ja tutustutaan saaren päänähtävyyksiin, Aarresaaret-oppaiden kertoessa innostavan omakohtaisesti saaren uskomattoman mielenkiintoisesta historiasta ja luonnosta.

Vuoden 2019 uutuutena ovat yleisöretket Peninniemen suljetulle alueelle suunnattavaan Suomen sotahistorian suureen salaisuuteen, Torpedoasemaan, joka oli toiminnassa vuodesta 1936 vuoteen 1957.

Tilausretket

Opastettu Isosaaren historia- ja luontokierros on kestoltaan noin 2 tuntia ja Torpedoasemakierros 1,5 tuntia. Retken hinta on 450 € max. 30 hengen ryhmältä. Seuraava opas 400 €.  Yli 2 tunnin mittaiset retket maksavat 180 € / alkava tunti / opas. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Saarella voi vierailla myös niinä päivinä kun reittiliikennettä ei järjestetä. Tällöin opastuksen lisäksi on varattava kuljetus Suomen Saaristokuljetukselta. Ryhmien on mahdollista vuokrata myös sauna tai ruokailu saaressa vierailun yhteydessä.

Virkistys-, TYKY-, kesä- ja liikuntapäivät

Kysy tarjousta laajemmin teemoitetuista yritysten ja yhteisöjen kokous-, virkistys- ja liikuntapäivistä. Ohjelma voidaan rakentaa mm. luonto- ja historiaretkien, golfin, kalastuksen, lintujen bongauksen, pihapelien, maasto-frisbeen, suunnistuksen, sotilasilmapistooliammuntojen, maittavien aterioiden, saunomisen, illanviettojen ja myös yöretkien kokonaisuudeksi.

Järjestämme myös Isosaari amazing race -tyyppisiä ryhmäkisoja tai vaikkapa pihapeleihin ja erilaisiin rastitehtäviin perustuvia kesäolympilaisia linnaketietovisoineen. Näissä keskeistä on ryhmädynamiikka, nokkeluus, viekkaus ja miksei taitokin.

Mahdollista on myös yöpyä intin malliin puolijoukkueteltoissa 🙂

Ravintolapalvelut

Isosaaren Upseerikerholla ja sen merenrantaterassilla voit nauttia kauniina kesäpäivänä juomista, ruoista ja maisemista Helsingin eteläisimmän ja upeimman hiekkarannan ääressä.

Ravintola tarjoaa vieraille tunnelman lisäksi myös maukasta ruokaa. Kerho antaa jotakin kaikille, lapsille ja aikuisille, kuten se on koko olemassaolonsa aikana saaressa tehnyt. Ravintola toimii läpi vuoden myös tilausravintolana. Ravintolassa on A-oikeudet.

Upseerikerho lisäksi Isosaaren varuskuntaruokala, Theron Cateringin isännöimä – Rikaman Sali – soveltuu juhlii, kokouksiin, häihin ja muihin tapahtumiin. Rikaman salissa on myös A-oikeudet.

Lisätietoja ja kyselyt
toimisto@aarresaaret.fi
045 656 75 42