Isosaari

Tilausretki Isosaaressa

Opastettu Isosaaren historia- ja luontokierros on kestoltaan 1,5 – 2 tuntia. Retken hinta on 450 € max. 30 hengen ryhmältä. Seuraava opas 400 €.  Yli 2 tunnin mittaiset retket maksavat 180 € / alkava tunti / opas. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Saarella voi vierailla myös niinä päivinä kun reittiliikennettä ei järjestetä. Tällöin opastuksen lisäksi on varattava kuljetus Suomen Saaristokuljetukselta. Ryhmien on mahdollista vuokrata myös sauna tai ruokailu saaressa vierailun yhteydessä.

Kysy tarjousta laajemmin teemoitetuista yritysten ja yhteisöjen virkistys- ja liikuntapäivistä mahdollisesti luonto- ja historiaretkien, golfin, ulkomeren luonnon, kalastuksen, lintujen bongauksen, suunnistuksen, ruoan, saunomisen ja hiekkarantojen sekä illanviettojen parissa.

Yleisöopastukset

Saarella järjestetään opastettuja kierroksia yleisölle joka päivä saaren ollessa auki. Opastetut kierrokset alkavat klo 10:00 ja 13:00 Isosaaren kerhon edestä. Liput opastuksiin voi ostaa etukäteen Suomen Saaristokuljetuksen lippukaupasta. Opastetuille kierroksille mahtuu vain rajattu määrä ihmisiä. Lippuja voi ostaa myös Upseerikerhon baarista, jos tilaa kierrokselle on.

Opastetun kierroksen hinta on 15 euroa aikuisilta ja 7 euroa lapsilta. Kierrokset kestävät noin 1,5–2 tuntia. Kierroksen aikana kävellään noin 3 kilometrin matka ja katsellaan saaren päänähtävyyksiä Aarresaaret-oppaiden avatessa saaren mielenkiintoista historiaa ja luontoa. Opastettu kierros on erinomainen keino saada kaikki irti vierailusta Helsingin ulkosaaristossa!

Ravintolapalvelut

Isosaaren Upseerikerholla ja sen 100-paikkaisella merenrantaterassilla voit nauttia kauniina kesäpäivänä juomista, ruoista ja maisemista Helsingin eteläisimmän ja upeimman hiekkarannan ääressä. Ravintola tarjoaa vieraille tunnelman lisäksi myös maukasta ruokaa. Kerho antaa jotakin kaikille, lapsille ja aikuisille, kuten se on koko olemassaolonsa aikana saaressa tehnyt. Ravintola toimii läpi vuoden myös tilausravintolana. Ravintolassa on A-oikeudet.

Upseerikerho lisäksi Isosaaren entisessä varuskuntaruokalassa Rikaman Sali soveltuu juhla, kokous, hää ja muihin tapahtumiin. Rikaman salissa on myös A-oikeudet.

 

Lisätietoja ja kyselyt
toimisto@aarresaaret.fi
045 656 75 42