Isosaari

Tilausretki Isosaaressa

Opastettu Isosaaren historia- ja luontokierros on kestoltaan noin 1,5 tuntia. Retken hinta on 450 € max. 30 hengen ryhmältä. Seuraava opas 400 €.  Yli 2 tunnin mittaiset retket maksavat 180 € / alkava tunti / opas. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Saarella voi vierailla myös niinä päivinä kun reittiliikennettä ei järjestetä. Tällöin opastuksen lisäksi on varattava kuljetus Suomen Saaristokuljetukselta. Ryhmien on mahdollista vuokrata myös sauna tai ruokailu saaressa vierailun yhteydessä.

Kysy tarjousta laajemmin teemoitetuista yritysten ja yhteisöjen virkistyspäivistä mahdollsiesti golfin, ulkomeren luonnon, ruoan, saunomisen ja hiekkarantojen sekä Kerhon tarjoiluiden parissa.

Yleisöopastukset

Saarella järjestetään opastettuja kierroksia yleisölle joka päivä saaren ollessa auki. Opastetut kierrokset alkavat klo 10:30, 12:30 ja 14:30 Isosaaren kerhon edestä. Liput opastuksiin voi ostaa etukäteen Suomen Saaristokuljetuksen lippukaupasta. Opastetuille kierroksille mahtuu vain rajattu määrä ihmisiä. Lippuja voi ostaa myös Kerhon baarista, jos tilaa kierrokselle on.

Opastetun kierroksen hinta on 14 euroa aikuisilta ja 7 euroa lapsilta. Kierrokset kestävät noin 1–1,5 tuntia. Kierroksen aikana kävellään noin 2 kilometrin matka ja katsellaan saaren päänähtävyyksiä Aarresaaret-oppaiden avatessa saaren mielenkiintoista historiaa ja luontoa. Opastettu kierros on erinomainen keino saada kaikki irti vierailusta Helsingin ulkosaaristossa!

Lisätietoja ja kyselyt
jarmo.nieminen@aarresaaret.fi
045 656 75 42