Isosaari

Tilausretki Isosaaressa

Opastettu Isosaarikierros on kestoltaan 1,5–2 tuntia. Retken hinta on 450 € max 30 hengen ryhmältä. Seuraava opas 400 €.  Yli 2 tunnin mittaiset retket maksavat lisäksi 180 € /alkava tunti /opas. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Kysy tarjousta pidemmistä päiväretkistä.

Saarella voi vierailla myös niinä päivinä kun reittiliikennettä ei järjestetä. Tällöin opastuksen lisäksi on varattava kuljetus Suomen Saaristokuljetukselta. Ryhmien on mahdollista vuokrata myös sauna tai ruokailu saaressa vierailun yhteydessä.

Yleisöopastukset

Saarella järjestetään opastettuja kierroksia yleisölle joka päivä saaren ollessa auki. Opastetut kierrokset alkavat klo 10:30, 12:30 ja 14:30 Isosaaren kerhon edestä. Liput opastuksiin voi ostaa etukäteen Suomen Saaristokuljetuksen lippukaupasta. Opastetuille kierroksille mahtuu vain rajattu määrä ihmisiä. Lippuja voi ostaa myös Kerhon baarista, jos tilaa kierrokselle on.

Opastetun kierroksen hinta on 14 euroa aikuisilta ja 7 euroa lapsilta. Kierrokset kestävät noin 1–1,5 tuntia. Kierroksen aikana kävellään noin 2 kilometrin matka ja katsellaan saaren päänähtävyyksiä Aarresaaret-oppaiden avatessa saaren mielenkiintoista historiaa ja luontoa. Opastettu kierros on erinomainen keino saada kaikki irti vierailusta Helsingin ulkosaaristossa!

 

toimisto@aarresaaret.fi

045 656 75 42